anita@inconnecto.nl 06 38 508 716

Coaching

Je bent helemaal klaar met alle ingewikkeldheid in jullie samengestelde gezin en je wilt nu eindelijk rust en duidelijkheid.
Je wilt afspraken maken die gehouden worden, je wilt duidelijkheid in de opvoeding (wie doet wat en wanneer?), je wilt weten wat jouw plek is en wat jouw partner gaat doen om je te ondersteunen bij het innemen van die plek of je wilt ontdekken wat jij voor je partner kan betekenen bij het opvoeden van zijn of haar kinderen.
Of je hebt hele andere vragen waar je met z’n tweeën niet meer uitkomt, dan is het tijd voor stiefgezincoaching.

Als ervaringsdeskundigen en professionals kijken we met jullie naar waar jullie kracht zit en waar jullie blokkades liggen.
We delen uit onze eigen ervaring en kennis. We gaan met jullie op zoek naar een manier om weer te kunnen genieten van elkaar en jullie gezin.

En nee, het gaat niet vanzelf en het wordt ook niet de hemel op aarde – maar meer verbinding met elkaar, meer ruimte om jezelf te kunnen zijn, uitspreken van wat je nodig hebt en luisteren naar elkaar zijn al enorme stappen vooruit!

Willen jullie ook kijken of wij wat voor jullie kunnen betekenen, bel gelijk even voor een vrijblijvende kennismaking of mail ons contact opnemen